projekty zamknięte
images/banners/tlodynamit.png

"nakladka

Kolejne turnusy z cyklu Ja przyjaciel Ziemi

Głównym założeniem półkolonii jest dostarczenie objętym nim dzieciom możliwości konstruktywnego, a zarazem atrakcyjnego spędzenia czasu w okresie lata 2020. Zajęcia były prowadzone w Państwowej Szkole Muzycznej II stopnia przy ul. Szkolnej 12.

Uczestnicy mogli rozwijać swoje zainteresowania oraz rozbudzać pasje poprzez udział w różnorodnych warsztatach artystycznych osadzonych w tematach proekologicznych połączonych z poznawaniem i ochroną otaczającej nas przyrody. Do naszego projektu zaprosiliśmy znakomitych instruktorów warsztatowi którzy na co dzień pracują artystycznie w tematach ekologicznych. W ramach projektu oferowaliśmy również zajęcia ruchowe oraz muzyczne, w tym wspólny śpiew i wykonanie ekologicznego protestsongu „Ulecz świat”.

Wydarzenie odbyło się się: 21-08-2020

Spotkajmy się w mediach społecznościowych:

Współpracujemy z:

• Miasto Ostrołęka
  • Powiat Poznański
  • Województwo Dolnośląskie
  • Miasto Rennes
  • Miasto Imola
  • Region Emilia-Romania
  • Brno
  • Miasto Poznań
  • Hannover Stadt
  • Województwo Wielkopolskie
  • Miasto Stołeczne Warszawa
  • Dolna Saksonia
ezgif.com video to gifx320

Fundacja Ewy Johansen TALENT. Jesteśmy organizacją pozarządową, od 2004 roku prężnie działającą w Polsce i poza granicami naszego kraju. Zajmujemy się szeroko pojętą edukacją artystyczną.

Jesteśmy w Warszawie

Warszawa, 02-672 ul. Domaniewska 47/10
+48 666 089 301

Jesteśmy w Poznaniu