fundacja
images/testim/bannertlo.jpg
"nakladka

Muzyczny dynamit w Szamotułach!

W Szamotułach zagraliśmy po raz trzeci. Dzięki gościnności Kina Halszka dzieciaki mogły w komfortowych warunkach posłuchać i doświadczyć naszego flagowego eventu. Kinowa akustyka i sprzyjająca występowi ciemność na pewno sprawiły, że młodzi słuchacze na długo zapamiętają występ. III edycja to muzyka XX i XXI wieku. Począwszy od form jazzowych, krystalizujących się w latach 20-tych i 30-tych XX wieku oraz muzyka filmowa. Nie zabraknie również hitów muzyki pop, na przykładzie najlepszych przedstawicielu tego gatunku jak na przykład piosenki Michaela Jacksona zaprezentowane w sposób nawiązujący do wykonań symfonicznych. Dobrze wyselekcjonowana muzyka rozrywkowa alternatywą dla dzisiejszej komercjalizacji mediów - to nasz cel.

Wydarzenie odbyło się: 14-09-2020

Spotkajmy się w mediach społecznościowych:

Współpracujemy z:

• Miasto Ostrołęka
  • Miasto Imola
  • Województwo Dolnośląskie
  • Region Emilia-Romania
  • Miasto Poznań
  • Miasto Stołeczne Warszawa
  • Miasto Rennes
  • World DanceSport Federation
  • Województwo Wielkopolskie
  • Powiat Poznański
  • Brno
  • Hannover Stadt
  • Dolna Saksonia
  • Federacja Tańca Sportowego
ezgif.com video to gifx320

Fundacja Ewy Johansen TALENT. Jesteśmy organizacją pozarządową, od 2004 roku prężnie działającą w Polsce i poza granicami naszego kraju. Zajmujemy się szeroko pojętą edukacją artystyczną oraz promocją sportu i zdrowego stylu życia. Nasza organizacja jest członkiem wspierającym Federację Tańca Sportowego(FTS).

Jesteśmy w Warszawie

Warszawa, 02-672 ul. Domaniewska 47/10
+48 666 089 301

Jesteśmy w Poznaniu