Fundacja Talent

Jesteśmy organizacją pozarządową prężnie działającą w Polsce i poza zagranicami naszego kraju, od 2004 roku.
W ramach naszej kilkuletniej działalności zrealizowaliśmy ponad 60 projektów kierowanych do beneficjentów Fundacji Talent, z czego 50 procent było realizowanych ze środków publicznych. Współpracujemy ze znanymi artystami z Polski oraz zagranicy.

W naszej pracy wspierają nas główne Polskie media. Nasi podopieczni gościli na scenach całego kraju oraz byli zapraszani do takich programow TV jak:

» „Dzień Dobry TVN”
» „Pytanie na śniadanie”
» „Kawa czy Herbata”.

Prowadzimy w ramach Centrum Doskonalenia Zawodowego najbardziej znany i popularny cykl szkoleń insruktorskich na stopień instruktora tańca HIP HOP, w którym wzięło udział ponad 700 osób, wśród nich uczestnichy i choreografowie takich programow Tv jak:

» „You can dance”
» „Got to dance”
» „Taniec z Gwiazdami”

Pomagamy
Pomagamy tym, którzy są utalentowani i którzy chcą się rozwijać swoje umiejętności.

Organizujemy
Organizujemy imprezy lokalne i ogólnopolskie; zapraszamy gości zagranicznych.

Szkolimy
Szkolimy i organizujemy kursy podwyższające kwalifikacje zawodowe, tym którzy chcą przekazywać swą wiedzę dalej.

Edukujemy
Edukujemy, prowadzimy warsztaty sportowe i artystyczne.

Opiekujemy się
Opiekujemy się tymi, którzy tego potrzebują.

Czyli robimy wszystko to, co potrafimy najlepiej.

Współpracujemy z:
Urzędami Administracji Publicznej, między innymi Urzędem Miasta Poznania, Urzędem Marszałkowskim Województwa Wielkopolskiego, Urzędem MIasta Bydgoszczy, Urzędem Miasta Torunia, Urzędem Marszałkowskim Województwa Kujawska-Pomorskiego, Urzędem Marszałkowskim Województwa Dolnośląskiego, Ministerstwem Sportu, Ministerstwem Kultury i Dziedzictwa Narodowego, Ministerstwem Edukacji Narodowej, Ambasadą Stanów Zjednoczonych, Ambasadą Republiki Ludowej Chin.

Światowymi organizacjami tańca, między innymi Hip Hop International, UDO, EDO, Juste debout, Battle of the year
Mediami ogólnopolskimi i lokalnymi, między innymi: