Warsztaty taneczne Hip Hop Fusion

Serdecznie zapraszamy na warsztaty taneczne Hip Hop Fusion, które poprowadzą znakomici pedagodzy tańca, tancerze, osobowości telewizyjne: Monika Musiał i Piotr PI Kaczmarek. Pierwsze spotkanie, zapisy i zajęcia wprowadzające odbędą się w dniu: 12.10.2019 o godz. 15:00  w Szkole Tańca Salsa Siempre ul. Św. Marcin 24, GALERIA MM, II piętro, 61-805 Poznań.  Organizacja: Fundacja E Johansen TALENT,  produkcja STUDIO LB.  Informacje telefoniczne: 504485371, 53005137

Koszt 4 spotkań to  100 PLN,  płatne po zajęciach wprowadzających.

Prowadzący:

Monika Musiał- Absolwentka Wyższej Szkoły Umiejętności Społecznych , na wydziale artystycznym , kierunku TANIEC o specjalizacji technika i kompozycja, finalistka 1 edycji programu GOT TO DANCE – TYLKO TANIEC w telewizji Polsat. Z tańcem związana od 7 roku życia, począwszy od przynależności do Polskiej Federacji Tańca w organizacji IDO, gdzie zdobywała jako solistka wielokrotnie 1 miejsca w kategoriach disco-dance solo i formacjach na skale ogólnopolska. W wieku 13 lat zaczęła rozwijać warsztat również z jazzu, klasyki, tańca współczesnego i akrobatyki. Zdobywczyni nagrody starosty za uznanie działań artystycznych na terenie Wlkp w kierunku rozwoju oraz ochrony kultury.

Piotr Kaczmarek- Reprezentant TOP DAWGZ! Pierwsze taneczne kroki stawiał w 2008 roku w Poznańskim klubie Fresh. Swoją przygodę z tańcem rozpoczął doskonaląc swoje umiejętności w Hip Hopie i Lockingu, lecz po paru latach zdecydował się na pierwszy z tych dwóch. Swój taniec głownie opiera na stylu, kreatywności i charakterze, które wypracowuje godzinami na sali. Wielokrotny reprezentant Polski na zawodach za granica oraz współorganizator obozu Dope Camp. Jego osiągnięcia to między innymi:
SDK Poland 2019 – 2 miejsce
Kulture of Hype and Hope (Holandia) – 1 miejsce Rytm Ulicy 2019 – 1 miejsce Hip Hop Pop City 2019 (Londyn ,UK) – top 16 Wirująca Strefa 2018 – 1 msc allstyles 3 vs 3 , hip hop – top 16
Ghetto Dance Style Battle( Ryga) – 1 msc Hip Hop , 1 miejsce all styles 3 vs 3 Gdańsk Dźwiga Muzę 2018-1 miejsce Rytm Ulicy 2018 – 2msc 2vs2 HH Urban Styles 2018 -2 miejsce hh 1vs1 , 1 allstyles 4vs4 Tancbuda Challenge 2018 -2 miejsce
Rock the 3 City – 2miejsce
Juste Debout UK 2018 – Top 8 Pop City 2018 Uk – top 16
Wirująca Strefa 2017 – 1 i 3 miejsce hip hop
The Hip Hop Vibe Battle 2017 Kijów Ukraina – top 4
Funk The Trinity 2017 Bristol UK – 2 miejsce
West Country Clash 2017 Swindon UK – 2 miejsce
Gdańsk Dźwiga Muzę 2017 – 2 miejsce
Baltic Games Hype Up Contest 2016 i 2017 – 1 miejsce Rytm Ulicy 2017 – 1 miejsce